0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Over ons

  Leuk dat je je weg naar de Online Pedicure hebt gevonden!

  Op deze website geven we je tips & tricks om je voeten te verzorgen, geven we je inzicht in schimmelnagels en raden we je de beste producten aan om je voeten mee te verzorgen.

  Dit alles wordt je aangeraden door een ijzersterk en gezellig team aan pedicures uit Dordrecht. Je dacht toch zeker niet dat we met je voeten zouden spelen?

   

  De blogs op de site worden samen met de pedicures bedacht en doorgenomen, zodat we je alleen je beste informatie kunnen geven over je tenenschimmel of hielkloven. Daarnaast weten zij natuurlijk de fijnste producten die je bij je problemen kunt gebruiken en weten ze hoe het voelt om met een ingegroeide teennagel te lopen. We gaan bijna naast onze schoenen lopen van trots! 

   

  We doen even een voorstelrondje van de namen die je op de Online Pedicure voorbij ziet komen:

   

  Voetcentrum Dordrecht

  Voetcentrum Dordrecht is de pedicurepraktijk waaruit alles hier online geregeld wordt. De bestellingen worden verstuurd, blogs worden geschreven en behandelingen worden uitgevoerd. Deze praktijk in Dordrecht bestaat ondertussen uit 5 gediplomeerde pedicures die met veel plezier behandelingen uitvoeren.

   

  Medisch pedicure Caroline 

  Caroline is de oprichter van de Online Pedicure en Voetcentrum Dordrecht. Ze werkt nu al bijna 10 jaar als medisch pedicure in de praktijk in Dordrecht en heeft diverse diploma’s behaald voor gespecialiseerde voetzorg. Daarnaast is ze er natuurlijk ook gewoon om je nagels te knippen en te voorzien van een mooie lak.

   

  Tekstschrijver Lissanne

  blank

  Lissanne verzorgt de teksten op de Online Pedicure. Samen met Caroline en de andere pedicures van Voetcentrum Dordrecht bedenkt zij de blogartikelen en zorgt ze voor antwoorden op alle vragen die ingestuurd worden bij de blogs of via sociale media. Ze is ondertussen expert op het gebied van spreekwoorden die over voeten gaan. 

   

  Deel via:

  Designed by DVO RECLAME