0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Welkom op de Online Pedicure

  Deel via:

  blank
  Caroline

  Welkom op de Online Pedicure; jouw one-stop-shop voor al je voetvragen en producten.

  Opgericht, aangestuurd en onderhouden door een pedicurepraktijk in Dordrecht zorgen wij ervoor dat je zo’n beetje alle mogelijke vragen beantwoord kunt krijgen over je voeten. Hoe zorg je zelf voor je hielkloven? Heb ik een schimmelnagel en hoe verzorg ik die? Of ga je misschien voor het eerst naar de pedicure en heb je speciale zorg nodig? Wij hebben het antwoord!

  De blogs op de site worden samen met de pedicures bedacht en doorgenomen, zodat we je alleen je beste informatie kunnen geven over je voetschimmel of hielkloven. Daarnaast weten zij natuurlijk de fijnste producten die je bij je problemen kunt gebruiken en weten ze hoe het voelt om met een ingegroeide teennagel te lopen. We doen even een voorstelrondje van de namen die je op de Online Pedicure voorbij ziet komen:

  Voetcentrum Dordrecht

  blank

  Voetcentrum Dordrecht is de pedicurepraktijk waaruit alles hier online geregeld wordt. De bestellingen worden verstuurd, blogs worden geschreven en behandelingen worden uitgevoerd. Deze praktijk in Dordrecht bestaat ondertussen uit 5 gediplomeerde pedicures die met veel plezier behandelingen uitvoeren. Samen brengen we jou alleen de beste informatie over je voeten. Je dacht toch niet dat we je op de verkeerde voet zouden zetten?

  Medisch pedicure Caroline 

  blank

  Caroline is de oprichter van de Online Pedicure en Voetcentrum Dordrecht. Ze werkt nu al bijna 10 jaar als medisch pedicure in de praktijk in Dordrecht en heeft diverse diploma’s behaald voor gespecialiseerde voetzorg. Daarnaast is ze er natuurlijk ook gewoon om je nagels te knippen en te voorzien van een mooie lak. Caroline is onze vraagbaak: geen vraag of voet is haar te gek!

  Tekstschrijver Lissanne

  blank
  Lissanne verzorgt de teksten op de Online Pedicure. Samen met Caroline en de andere pedicures vanVoetcentrum Dordrecht bedenkt zij de blogartikelen en zorgt ze voor antwoorden op alle vragen die ingestuurd worden bij de blogs of via sociale media. Ze is ondertussen expert op het gebied van spreekwoorden die over voeten gaan.

  We proberen hier allemaal onderwerpen te behandelen waar jij ook maar een vraag over zou kunnen hebben. Alvast een greep uit de komende onderwerpen: Schimmelnagels en hoe je je voeten het best kunt verzorgen tijdens de drukke feestdagen. En dat niet alleen! We raden je ook graag onze favoriete producten aan! Klik in ons menu het balkje Webshop aan en je vindt alle smeerseltjes en nagellakjes die we in onze praktijk graag gebruiken.

  Met zijn allen zetten we ons beste voetje voor en helpen we je om je voeten er het best uit te laten zien.

  Reacties(1)

  Plaats een opmerking

  Designed by DVO RECLAME